Αρχική » Ανακοινώσεις Εγγραφών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

09.11.2023

ΑΘΛΗΤΕΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ - ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Εκ μέρους της Γενικής  Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του ΕΚΠΑ ανακοινώνεται ότι:

Σε συνέχεια του από 9/11/2023 ηλεκτρονικού μας μηνύματος, αναφορικά με την αποστολή των επιτυχόντων της Κατηγορίας διακριθέντων Αθλητών έτους 2023, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η εγγραφή των εισαγομένων (13 Νοεμβρίου 2023 έως και 17 Νοεμβρίου 2023) θα γίνει ηλεκτρονικά και θα πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη σχολή ή το τμήμα επιτυχίας τους, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr  (βλ.: https://www.minedu.gov.gr/ypapegan/anakoinoseis/57050-09-11-23-eisagogi-diakrithenton-athliton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-to-akadimaiko-etos-2023-2025).

Το από 9/11/2023 μήνυμα της υπηρεσίας μας αφορούσε την αποστολή πινάκων των υποψηφίων (επιτυχόντες κατ. Αθλητών) και την τυχόν ενημέρωσή τους από τις Γραμματείες για την προθεσμία της ηλεκτρονικής εγγραφής στην ανωτέρω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ως εκ τούτου, μετά το πέρας των ηλεκτρονικών εγγραφών, αναμένονται από το ΥΠΑΙΘΑ οι πίνακες ηλεκτρονικών εγγραφών/διαγραφών των επιτυχόντων, οι οποίοι θα αποσταλούν σε δεύτερο χρόνο από το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου (Κ.ΛΕΙ.Δ.Ι.), το οποίο είναι πιστοποιημένο να αντλήσει τα σχετικά ηλεκτρονικά αρχεία μέσω του ιστότοπου: https://aei-services.it.minedu.gov.gr/eregister/services.

Κατόπιν, τα ηλεκτρονικά αρχεία θα προωθηθούν από το Κ.ΛΕΙ.ΔΙ. στις οικείες Σχολές και Γραμματείες με κοινοποίηση στη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Σχετικό:

Κύρωση πινάκων εισαγομένων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την κατηγορία των διακριθέντων αθλητών ακαδημαϊκού έτους 2023 -2024