Αρχική » Ανακοινώσεις Εγγραφών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

18.11.2021

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2021

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ME THN ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες της κατηγορίας των αθλητών ότι η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί από 22 έως και 26/11/2021 με υποβολή αίτησης απευθείας προς τη Γραμματεία του Τμήματος είτε με φυσική παρουσία, είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων στο secr[at]biol.uoa[dot]gr, είτε με ταχυδρομική αποστολή, προσκομίζοντας αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και την επισυναπτόμενη αίτηση.

Ταχυδρομική διεύθυνση:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

15772 Αθήνα

Έως 30/11/2021, θα λάβετε τον αριθμό μητρώου από τη Γραμματεία του Τμήματος και στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες δημιουργίας ηλεκτρονικού λογαριασμού http://webadm.uoa.gr

Εφιστούμε την προσοχή των πρωτοετών όλων των κατηγοριών για την ένταξη στα εργαστήρια:

Οι επιτυχόντες των πανελληνίων έχουν ήδη ενταχθεί στα εργαστήρια Α΄ εξαμήνου (αρχικές εγγραφές), ενώ οι επιτυχόντες των άλλων κατηγοριών παρακαλούνται, μετά την εγγραφή τους, να επικοινωνήσουν με τους διδάσκοντες των μαθημάτων του Α΄εξαμήνου.

Ενημέρωση από  τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα http://www.biol.uoa.gr/ και στο https://eclass.uoa.gr η-Τάξη ΕΚΠΑ

 

Υπηρεσίες για τους φοιτητές:

 

η-Τάξη ΕΚΠΑ

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές θα επισκεφθούν την ηλεκτρονική τάξη του ΕΚΠΑ  η-Τάξη ΕΚΠΑ και θα εγγραφούν σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών και στο  μάθημα BIOL169 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Από εδώ ενημερώνονται αυτόματα οι εγγεγραμμένοι φοιτητές για ανακοινώσεις και μαθήματα.

 

Έκδοση φοιτητικής – ακαδημαϊκής ταυτότητας

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές - δικαιούχοι της ακαδημαϊκής ταυτότητας - δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο δικτυακό τόπο:  http://academicid.minedu.gov.gr/Applications

 

Δηλώσεις Μαθημάτων – Συγγραμμάτων έως 24 Δεκεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις μαθημάτων για τους  φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας  γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των Γραμματειών http://my-studies.uoa.gr, εφόσον οι φοιτητές έχουν δημιουργήσει τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, έως 24 Δεκεμβρίου 2021.

Όσον αφορά στη δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων, οι φοιτητές εισέρχονται μέσω του portal www.eudoxus.gr, στην εφαρμογή «ΕΥΔΟΞΟΣ», έως 24 Δεκεμβρίου 2021.

 

Σίτιση: Ταχυδρομική Διεύθυνση: 4ος όροφος της Πανεπιστημιακής Λέσχης, Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας, Αθήνα, 10679 Τηλ.: 210-3688216, 210-3688230, 210-3688228  Ιστοσελίδα Πανεπιστημιακής Λέσχης

Δωρεάν σίτιση: https://www.lesxi.uoa.gr/foititiki_merimna/tmima_sitisis_foititon/

Στέγαση:  Γραμματεία των φοιτητικών Εστιών  Tηλ. 210 7258723 http://fepa.uoa.gr    

Στεγαστικό επίδομα: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/stegastiko_epidoma/

 

Πρόσβαση στο Τμήμα Βιολογίας – Συγκοινωνίες

http://www.biol.uoa.gr/epikoinwnia-prosbash/prosbash-sygkoinwnies.html