Αρχική » Ανακοινώσεις Εγγραφών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

08.09.2022

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ - ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Tο Τμήμα Βιολογίας καλεί τους επιτυχόντες της κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 να υποβάλουν είτε με φυσική παρουσία, είτε ηλεκτρονικά στη Γραμματεία secr[at]biol.uoa[dot]gr, την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της κατηγορίας τους, από Δευτέρα 12 έως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Η ημερομηνία ισχύει και για τους επιτυχόντες της κατηγορίας προηγούμενων ετών.

Τα δικαιολογητικά αναφέρονται στην υπ’αριθμ. Φ.152/108340/Α5/7-9-2022 εγκύκλιο εγγραφών που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Βιολογίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Η αποστολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει από την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχετε δηλώσει και στο Υπουργείο (ταυτοποίηση). Επίσης, η κατάθεση σε έντυπη μορφή μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία ή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19.

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, η Γραμματεία θα σας απαντήσει ηλεκτρονικά με τα απαραίτητα στοιχεία – οδηγίες – κωδικούς εγγραφής στο Τμήμα μας.

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Βιολογίας και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας!

Σας ευχόμαστε υγεία και καλή ακαδημαϊκή χρονιά!