Αρχική » Ανακοινώσεις Εγγραφών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

22.12.2020

ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 

1. Δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού http://webadm.uoa.gr (επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες web φοιτητών).  Για να ολοκληρωθεί η δημιουργία του λογαριασμού, οι φοιτητές επισκέπτονται ξανά (στο τέλος της εργάσιμης ημέρας) το http://webadm.uoa.gr για να ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις παρακάτω υπηρεσίες με: Όνομα  χρήστη sbi……………… και Κωδικό πρόσβασης, τα οποία έχουν λάβει κατά τη δημιουργία του ανωτέρω ηλεκτρονικού τους λογαριασμού και εφόσον έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στις  ηλεκτρονικές υπηρεσίες των Γραμματειών του ΕΚΠΑ (ενεργοποίηση λογαριασμού στο http://webadm.uoa.gr)

2.  η-Τάξη ΕΚΠΑ

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές θα επισκεφθούν την ηλεκτρονική τάξη του ΕΚΠΑ  η-Τάξη ΕΚΠΑ και θα εγγραφούν σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών και στο  μάθημα BIOL169 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Από εδώ ενημερώνονται αυτόματα οι εγγεγραμμένοι φοιτητές για ανακοινώσεις και μαθήματα.

3. Έκδοση φοιτητικής – ακαδημαϊκής ταυτότητας

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές - δικαιούχοι της ακαδημαϊκής ταυτότητας - δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο δικτυακό τόπο:  http://academicid.minedu.gov.gr/Applications 

4. Δηλώσεις Μαθημάτων – Συγγραμμάτων

Οι δηλώσεις μαθημάτων για τους  φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας  γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των Γραμματειών http://my-studies.uoa.gr, εφόσον οι φοιτητές έχουν δημιουργήσει τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό.

Οι δηλώσεις των μαθημάτων του Α΄εξαμήνου για τους μετεγγραφέντες θα γίνουν από τη Γραμματεία.

Όσον αφορά στη δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων, οι φοιτητές εισέρχονται μέσω του portal www.eudoxus.gr, στην εφαρμογή «ΕΥΔΟΞΟΣ».

Οι δηλώσεις στο «ΕΥΔΟΞΟΣ» έχουν κλείσει για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, από 22-11-2020.

5. Σίτιση:  Ταχυδρομική Διεύθυνση: 4ος όροφος της Πανεπιστημιακής Λέσχης, Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας , Αθήνα , 106 79 Τηλ.: 210-368 8216, 210-368 8230, 210-368 8228  Ιστοσελίδα Πανεπιστημιακής Λέσχης

Δωρεάν σίτιση: http://www.lesxi.uoa.gr/foithtiki-merimna/tmima-sitishs-foithton.html

6. Στέγαση:  Γραμματεία των φοιτητικών Εστιών  Tηλ. 210 7258723http://fepa.uoa.gr    

Στεγαστικό επίδομα: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/stegastiko_epidoma/