Αρχική » Ανακοινώσεις Εγγραφών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

15.09.2023

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024 - ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων ότι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους στο Τμήμα Βιολογίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας: secr[at]biol.uoa[dot]gr, αναγράφοντας στο θέμα του μηνύματος τα εξής: ....... (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) – ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

Δικαιολογητικά:

  • αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής ή/και διαγραφής (από την εφαρμογή του Υπουργείου)
  • αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου
  • βεβαίωση διαγραφής από προηγούμενο Τμήμα φοίτησηςΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν είχε δηλωθεί ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του Υπουργείου (δεν χρειάζεται στην περίπτωση ηλεκτρονικής διαγραφής).

Mετά την επιβεβαίωση και καταχώρηση της ηλεκτρονικής εγγραφής σας στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ θα λάβετε απάντηση από τη Γραμματεία με τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, όπου αναγράφεται ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ φοιτητή 1113202300……. και ΕΠΙΣΤΟΛΗ για τον Σύμβουλο Καθηγητή. Στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες δημιουργίας ηλεκτρονικού λογαριασμού http://webadm.uoa.gr και αποκτάτε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Ο Οδηγός Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος και θα διανέμεται εντύπως από τη Γραμματεία τις επόμενες εβδομάδες.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

1. Δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού: http://webadm.uoa.gr

Επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες (web φοιτητών). Για να ολοκληρωθεί η δημιουργία του λογαριασμού, οι φοιτητές επισκέπτονται ξανά (την επόμενη εργάσιμη ημέρα) το http://webadm.uoa.gr για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις παρακάτω υπηρεσίες με: Όνομα χρήστη sbi2023……….5 τελευταία ψηφία αριθμού μητρώου και Κωδικό πρόσβασης που έχει καταχωρήσει ο φοιτητής.

2.  η-Τάξη ΕΚΠΑ

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές θα επισκεφθούν την ηλεκτρονική τάξη του ΕΚΠΑ: η-Τάξη ΕΚΠΑ και θα εγγραφούν σε όλα τα μαθήματα του εξαμήνου του προγράμματος σπουδών και στο  μάθημα BIOL169 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Από εδώ ενημερώνονται αυτόματα οι εγγεγραμμένοι φοιτητές για ανακοινώσεις και μαθήματα.

3. Έκδοση φοιτητικής – ακαδημαϊκής ταυτότητας

Αφού δημιουργήσουν τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό, οι φοιτητές - δικαιούχοι της ακαδημαϊκής ταυτότητας - δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο δικτυακό τόπο:  http://academicid.minedu.gov.gr/Applications

4. Δηλώσεις Μαθημάτων – Συγγραμμάτων (Οκτώβριο – Νοέμβριο)

Οι δηλώσεις μαθημάτων για τους  φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας  γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των Γραμματειών: http://my-studies.uoa.gr, εφόσον οι φοιτητές έχουν δημιουργήσει τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό.

Όσον αφορά στη δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων, οι φοιτητές εισέρχονται μέσω του portal www.eudoxus.gr, στην εφαρμογή «ΕΥΔΟΞΟΣ»

5. Σίτιση: 

Ταχυδρομική Διεύθυνση: 4ος όροφος της Πανεπιστημιακής Λέσχης, Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας , Αθήνα , 106 79 - Τηλ.: 210-368 8216, 210-368 8230, 210-368 8228  Ιστοσελίδα Πανεπιστημιακής Λέσχης - Δωρεάν σίτιση:http://www.lesxi.uoa.gr/foithtiki-merimna/tmima-sitishs-foithton.html

6. Στέγαση: Γραμματεία των φοιτητικών Εστιών - Tηλ. 210 7258723http://fepa.uoa.gr - Στεγαστικό επίδομα: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/stegastiko_epidoma/