Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

08.11.2019

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Εφιστούμε την προσοχή των φοιτητών που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να ενταχθούν στο αναθεωρημένο  πρόγραμμα σπουδών, ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (κωδικοί 13Α…) ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (κωδικοί 13Β…).

Στην περίπτωση που οι φοιτητές προς ένταξη, έχουν παραλάβει ήδη συγγράμματα (13Α…) για το χειμερινό εξάμηνο 2019-2020, δεν συστήνεται να αιτηθούν την ένταξή τους στο τρέχον εξάμηνο (θα ζητηθεί από το ΕΥΔΟΞΟΣ επιστροφή των συγγραμμάτων).

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: http://my-studies.uoa.gr

 11 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: www.eudoxus.gr

Δηλώσεις συγγραμμάτων έως 20 Δεκεμβρίου 2019 και Παραλαβή συγγραμμάτων έως 10 Ιανουαρίου 2020

Υπενθυμίζουμε ότι:

Οι φοιτητές του αναθεωρημένου προγράμματος σπουδών από το 2017-2018 (οι όσοι έχουν ενταχθεί σε αυτό) δηλώνουν ΜΟΝΟ ΚΩΔΙΚΟ 13Β…….

Οι φοιτητές του προηγούμενου  προγράμματος σπουδών δηλώνουν ΜΟΝΟ ΚΩΔΙΚΟ 13Α…….

Με την έναρξη των ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων 11 Νοεμβρίου 2019 στη διεύθυνση: http://my-studies.uoa.gr θα πρέπει να δηλώσετε οπωσδήποτε τα μαθήματα για τα οποία παραλάβατε συγγράμματα από το ΕΥΔΟΞΟΣ, διότι  πρέπει να υπάρχει ταύτιση των δηλώσεων σας και στις δυο ηλεκτρονικές πλατφόρμες:

www.eudoxus.gr και http://my-studies.uoa.gr

Το ΕΥΔΟΞΟΣ ταυτοποιεί τις δηλώσεις  των συγγραμμάτων με τις αντίστοιχες των μαθημάτων στο http://my-studies.uoa.gr

Σε περίπτωση παραλαβής από το πρόγραμμα ΕΥΔΟΞΟΣ  συγγραμμάτων για τα οποία δεν δηλώσατε τα αντίστοιχα μαθήματα στο http://my-studies.uoa.gr,  δηλ. αν δεν υπάρχει ταύτιση των κωδικών των μαθημάτων που δηλώνετε ηλεκτρονικά στο ΕΥΔΟΞΟΣ  και στο my-studies, μόνο 13Α…. (προηγούμενο πρόγραμμα) ή μόνο 13Β….(αναθεωρημένο πρόγραμμα), θα σας ζητηθεί από την εφαρμογή ΕΥΔΟΞΟΣ να επιστρέψετε τα συγγράμματα, τα οποία προσμετρούνται στον συνολικό αριθμό που δικαιούστε για την απόκτηση πτυχίου και θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο ΕΥΔΟΞΟΣ.

Για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας στους κωδικούς των μαθημάτων 13Α…. ή 13Β….. για τα οποία παραλαμβάνετε συγγράμματα.