Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

01.03.2021

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Εκ μέρους της Επιτροπής Ωρολογίου Προγράμματος - Φοιτητικών Θεμάτων ανακοινώνεται ότι το ωρολόγιο πρόγραμμα διαλέξεων και εργαστηρίων του τρέχοντος εξαμήνου είναι διαθέσιμο εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρόπος διδασκαλίας όλων των προπτυχιακών μαθημάτων και εργαστηρίων του Τμήματος, είναι η εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Επιπρόσθετα, παρακαλούμε όλους τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες να δηλώσουν τα εργαστηριακά τμήματα στα οποία θα συμμετέχουν κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, στην φόρμα (ερωτηματολόγιο) που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Η φόρμα περιλαμβάνει διευκρινιστικές οδηγίες τις οποίες καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά πριν κάνετε την υποβολή. Όταν ολοκληρώσετε την υποβολή, θα λάβετε απαντητικό email με τις επιλογές που κάνατε. Αν θέλετε να αλλάξετε τις επιλογές σας, μην κάνετε εκ νέου υποβολή, αλλά δια μέσου του απαντητικού email (ελέγξτε και τα spam/junk email σας) διορθώστε την αρχική σας υποβολή. Παρακαλείστε κατά τις δηλώσεις σας, να φροντίσετε τα εργαστηριακά τμήματα που θα δηλώσετε να μην έχουν επικάλυψη (Ημέρα_Ώρα) μεταξύ τους γιατί κατόπιν θα είναι δύσκολη η επανατοποθέτηση σας σε άλλο τμήμα.

Επισημαίνεται ότι η τελική κατανομή σε εργαστηριακά μαθήματα θα προκύψει μέσω της παρούσας διαδικασίας. Συνεπώς, όσοι φοιτητές δεν μπόρεσαν να δηλώσουν εργαστηριακά μαθήματα στην προηγούμενη περίοδο δηλώσεων, θα μπορέσουν να το κάνουν στην παρούσα.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 03/03/2021 και ώρα 24.00.