Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

25.11.2020

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 27-11-2020 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη


e:Presence: Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη (Teleconference Invitation) "Ορκωμοσία Πτυχιούχων..." 27-11-2020 13:00

Eνημερώνουμε τους πτυχιούχους που συμμετέχετε στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13.00, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι:

- έχετε παραλάβει τις καθομολογήσεις (όρκο) ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία απεστάλη η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σας και

e:Presence: Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη (Teleconference Invitation) "Ορκωμοσία Πτυχιούχων..." 27-11-2020 13:00 

έχετε παραλάβει την πρόσκληση για να συμμετέχετε στην τηλεδιάσκεψη – ορκωμοσία. Οδηγίες για τη σύνδεση έχουν αποσταλεί από τον κ. Κωνσταντίνο Βουδούρη, μέλος Ε.Τ.Ε.Π., διαχειριστή της υπηρεσίας για το Τμήμα Βιολογίας cvoudouris@biol.uoa.gr.

- Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη, την ημέρα και ώρα της ορκωμοσίας, θα γίνει πιστοποίηση με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και θα πρέπει να αναγράψετε το πλήρες όνομά σας.

Για την παραλαβή των ανωτέρω ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία/spam.

Για τη συμμετοχή στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση των συμμετεχόντων, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη από  υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο ή κινητό τηλέφωνο, ώστε να εμφανίζεται η εικόνα σας και να εξασφαλίζεται επικοινωνία.