Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

04.03.2024

Εκδήλωση ενδαφέροντος συμμετοχής στα εργαστηριακά μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ολ. Καγιάννη

 

Παρακαλούνται οι προπτυχιακοί φοιτητές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια του εαρινού εξαμήνου 2023-2024, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ. Προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η Τετάρτη 06/03/2024 και ώρα 23:59. Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συνδεθείτε στη σχετική πλατφόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://lab-registry.biol.uoa.gr/login?returnUrl=%2Fhome

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ/ΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ "Σύνδεση με τον ακαδημαϊκό σας λογαριασμό". ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

2023-2024 ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. Επισημαίνεται ότι ο μέγιστος αριθμός εργαστηριακών μαθημάτων που μπορούν να δηλωθούν είναι έξι (6).

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ "ΧΡΩΣΤΑΝΕ" ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ δεν θα πρέπει να κάνουν δήλωση εδώ. Σε αυτή την πλατφόρμα κάνουν δήλωση όσοι/όσες δεν έχουν ασκηθεί ακόμα στα συγκεκριμένα εργαστηριακά μαθήματα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2: Σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπτυχιακών Σπουδών, η εγγραφή σε μαθήματα επιλογής προϋποθέτει ότι έχετε παρακολουθήσει και περάσει επιτυχώς τουλάχιστον 7 υποχρεωτικά μαθήματα. Αυτός ο έλεγχος θα υλοποιηθεί εκ των υστέρων και όσοι/ες, μετά τα αποτελέσματα και της τρέχουσας εξεταστικής, δεν ικανοποιούν αυτή τη συνθήκη, θα διαγραφούν από τα μαθήματα επιλογής.