Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

13.03.2024

Έναρξη εκπαιδευτικής διαδικασίας εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Το Τμήμα Βιολογίας, στην 11η/2023-2024 συνεδρίαση της Συνέλευσης 12/03/2024, λαμβάνοντας υπόψη την υπ’αριθμ. 16060/23-02-2024 απόφαση Συγκλήτου για την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με μεθόδους σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπου δεν είναι δυνατή η δια ζώσης διεξαγωγή, αποφάσισε, για το διάστημα που το Τμήμα τελεί υπό κατάληψη, τα εξής:


1. Την έναρξη των διαλέξεων των μαθημάτων (θεωρία) με μεθόδους σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου που έχει αναρτηθεί στο eclass και στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Αμέσως μετά τη λήξη της κατάληψης, η διεξαγωγή των διαλέξεων θα συνεχιστεί δια ζώσης.

2. Τη μη διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων των μαθημάτων με μεθόδους σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η έναρξη των εργαστηριακών ασκήσεων θα ξεκινήσει αποκλειστικά δια ζώσης αμέσως μετά τη λήξη της κατάληψης.

3. Στην περίπτωση που, μετά τη λήξη της κατάληψης, το διάστημα που απομένει για την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ασκήσεων δεν επαρκεί για τη διεξαγωγή του προβλεπόμενου αριθμού εργαστηριακών εξετάσεων ανά μάθημα, τότε το εργαστηριακό τμήμα του εκάστοτε μαθήματος θα θεωρηθεί μη διδαχθέν και θα πρέπει να επαναληφθεί στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος.