Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

07.10.2020

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Εκ μέρους της Επιτροπής Ωρολογίου Προγράμματος - Φοιτητικών Θεμάτων ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές ότι μπορούν να δουν το ωρολόγιο πρόγραμμα διαλέξεων και εργαστηρίων του τρέχοντος εξαμήνου, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ: 
https://drive.google.com/file/d/1b0aSSOLHQz2XtCPdeSfRbe5wbHfD5kOQ/view?usp=sharing>

Υπενθυμίζεται ότι ο τρόπος διδασκαλίας (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) των προπτυχιακών μαθημάτων και εργαστηρίων του Τμήματος, παρουσιάζεται εδώ:

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ: 
https://drive.google.com/file/d/14qSaWAFJRPs_nRzQ7AhLpRmN-riP1qo4/view?usp=sharing

 Επιπρόσθετα, παρακαλούμε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές να δηλώσουν τα εργαστηριακά τμήματα στα οποία θα συμμετέχουν κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, στην φόρμα (ερωτηματολόγιο) που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: 
https://forms.gle/sVN7NLyXKAJgg5QQ6

Η φόρμα περιλαμβάνει διευκρινιστικές οδηγίες τις οποίες καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά πριν κάνετε την υποβολή. Όταν ολοκληρώσετε την υποβολή, θα λάβετε απαντητικό email με τις επιλογές που κάνατε. Αν θέλετε να αλλάξετε τις επιλογές σας, μην κάνετε εκ νέου υποβολή, αλλά δια μέσου του απαντητικού email (ελέγξτε και τα spam/junk email σας) διορθώστε την αρχική σας υποβολή. Παρακαλείστε κατά τις δηλώσεις σας, να φροντίσετε τα εργαστηριακά τμήματα που θα δηλώσετε να μην έχουν επικάλυψη (Ημέρα/Ώρα) μεταξύ τους γιατί κατόπιν θα είναι δύσκολη η επανατοποθέτηση σας σε άλλο τμήμα.

Επισημαίνεται ότι ανεξάρτητα από το αν ένα εργαστηριακό μάθημα θα γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως, όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να ενταχθούν σε τμήματα. Η τελική κατανομή σε εργαστηριακά μαθήματα θα προκύψει μέσω της παρούσας διαδικασίας.

Συνεπώς, όσοι φοιτητές δεν μπόρεσαν να δηλώσουν εργαστηριακά μαθήματα στην προηγούμενη περίοδο δηλώσεων, θα μπορέσουν να το κάνουν στην παρούσα. 

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10/2020 - Ώρα 24.00