Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

19.07.2021

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 16/09/21 - 1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Ενημερώνουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που ολοκληρώνουν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του πτυχίου και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.00,  ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση ορκωμοσίας και την υπεύθυνη δήλωση στη Γραμματεία του Τμήματος secr[at]biol.uoa[dot]gr, έως την  Παρασκευή  6 Αυγούστου 2021.

Ο τρόπος διεξαγωγής της ορκωμοσίας, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως, θα ανακοινωθεί την 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά μέτρα που θα ισχύουν.

Υπενθυμίζουμε ότι με την αίτηση ορκωμοσίας μπορείτε προαιρετικά να αποστείλετε στη Γραμματεία βεβαίωση επιτυχούς καταχώρησης της διπλωματικής εργασίας στο ψηφιακό αποθετήριο «Πέργαμος».

Οι φοιτητές θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση της Γραμματείας secr[at]biol.uoa[dot]gr αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου.

Για την απόκτηση του πτυχίου, η συμμετοχή στην ορκωμοσία είναι υποχρεωτική.

Σημείωση: στο θέμα αποστολής του email σας με την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση να αναγράφονται: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Α΄ΚΥΚΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ  KΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ