Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

13.10.2023

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τη σίτιση των φοιτητών (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ - ΥΠ. ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ο. Καγιάννη

 

Εκ μέρους του Τμήματος Σίτισης - Στέγασης του ΕΚΠΑ αναρτάται η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 82787/7-9-2023 και του υπ’ αριθ. 94049/20-9-2023 εγγράφων του τμήματος Σίτισης - Στέγασης, ανακοινώνεται ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στην παροχή δωρεάν σίτισης για το ακαδημαϊκό έτος 2023 -2024, θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 18/10/2023.

Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές υποβάλλουν την αίτησή τους, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα: sitisi.uoa.gr 

Οι υποψήφιοι διδάκτορες υποβάλλουν την αίτησή τους στο eprotocol.uoa.gr

Η διαδικασία υποβολής καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμένουν ως έχουν.

Παρακαλούνται πολύ οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή sitisi.uoa.gr όπως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΠΜΣ για να επιβεβαιώσουν ότι το username τους έχει εισαχθεί στο φοιτητολόγιο. Μόνο τότε έχουν τη δυνατότητα υποβολής της αίτησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είναι απαραίτητο να υποβληθεί η αίτηση για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία επεξεργασίας της από την αρμόδια υπηρεσία (κατάσταση αίτησης: «Οριστικοποιημένο από φοιτητή») Αιτήσεις που παραμένουν σε κατάσταση «Πρόχειρο» και δεν έχουν υποβληθεί εντός των καθορισμένων ημερομηνιών δεν λαμβάνονται υπόψη. Στην περίπτωση που ζητηθεί διόρθωση/ προσθήκη δικαιολογητικών (κατάσταση αίτησης: «Επανυποβολή με δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή») θα πρέπει οι φοιτητές να προβούν σε άμεση διόρθωση της αίτησης επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, να κάνουν προεπισκόπηση της αίτησης και στη συνέχεια ΥΠΟΒΟΛΗ, το αργότερο μέχρι Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023.