Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

01.04.2024

Πρόκληση συμμετοχής φοιτητών στην Ημερίδα με τίτλο: "Συνεργασία για το Πράσινο Αύριο: Ενεργοποιώντας Δίκτυα για Αναδάσωση και Κλιματική Δράση"

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Η AHEPA Hellas στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου διοργανώνει την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 09:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, υπό την αιγίδα των Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΕΒΕΑ και με την υποστήριξη του CSE, Κέντρου Αειφορίας και Αριστείας, Ημερίδα με τίτλο "Συνεργασία για το Πράσινο Αύριο: Ενεργοποιώντας Δίκτυα για Αναδάσωση και Κλιματική Δράση".

Η εκδήλωση έχει ως κύριο σκοπό να φέρει σε επαφή φορείς, ειδικούς επιστήμονες και ενδιαφερόμενους, για την ανταλλαγή γνώσεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών σχετικά με την αναδάσωση, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προετοιμασία για τις φυσικές καταστροφές.

Οι θεματικές ενότητες της Ημερίδας είναι οι εξής:

• Η σημασία της αναδάσωσης στην εποχή της κλιματικής αλλαγής

• Ο ρόλος των εθελοντικών οργανώσεων

• Υποδομές και Τεχνολογία

• Καινοτόμες πρακτικές και έρευνα

• Κλιματική αλλαγή και φυσικές καταστροφές: Προκλήσεις και λύσεις

• Συζήτηση με θέμα: Οραματιζόμενοι ένα πράσινο μέλλον - Βήματα προς τα εμπρός

Στην Ημερίδα συμμετέχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί και ερευνητές, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που ασχολούνται με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και άλλοι εμπειρογνώμονες.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν με εγγραφή στον σύνδεσμο https://forms.gle/J7RjVZxsFfEonPyZA

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.