Αρχική » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

30.11.2019

Συμμετοχή τριτοετών φοιτητών του Τμήματος στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS

Από Αναπλ. Πρόεδρο Τμήματος. Καθηγήτρια Ουρ. Τσιτσιλώνη

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, από το 2016, τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος προσκαλούνται και συμμετέχουν με προφορικές παρουσιάσεις στα Πανελλήνια Συνέδρια για το AIDS.

Φέτος, οι τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος (με αλφαβητική σειρά) κ.κ. Γεωργίου Ξένια, Γιατράς Κωνσταντίνος, Δημάκης Δημήτριος, Μαΐς Άννυ, Παπαλάμπρου Αθηνά και Τσαούση Αλεξάνδρα, συμμετείχαν στο Κλινικό Φροντιστήριο Γενικών Ιατρών, φοιτητών Ιατρικής και φοιτητών Βιολογίας που διοργανώθηκε την Πέμπτη 28/11/2019 στο πλαίσιο του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου AIDS.

Οι παρουσιάσεις των φοιτητών του Τμήματος αφορούσαν:

- τον κύκλο ζωής και την παθογένεια του HIV,

- την πρόοδο για την δημιουργία εμβολίου για τον HIV και

- τις νεότερες εξελίξεις για την ίαση από τον HIV.

Όλες οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικές. Οι φοιτητές του Τμήματος απέδειξαν, με τον καλύτερο τρόπο, το υψηλό επίπεδο γνώσεων τους και τις επιστημονικές ικανότητές τους.

Ελπίζουμε ότι η συμμετοχή των φοιτητών του Τμήματος (επισυνάπτονται φωτογραφίες από το 28ο, 29ο και 30ο Συνέδριο) αποτελεί πλέον μια βάση για τη στενότερη συνεργασία Βιολόγων και Ιατρών σε σύγχρονα βιοϊατρικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Το Τμήμα Βιολογίας τους ευχαριστεί για την προσπάθεια και το χρόνο που αφιέρωσαν στην αναζήτηση πληροφοριών και την προετοιμασία των παρουσιάσεων. 

Θερμά συγχαρητήρια

   
 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS   30ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS
   
   
  29ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS   28ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS