Αρχική » Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών Σπουδών » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

12.04.2024

ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Τετάρτη 29 Μαΐου 2024)

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Αλ. Γρηγορακάκη

 

Ενημερώνουμε τις/τους υποψήφιες/ους διδάκτορες και τις/τους φοιτήτριες/τές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που έχουν ολοκληρώσει ή θα ολοκληρώσουν τις προϋποθέσεις για να την απόκτηση του τίτλου/πτυχίου έως 14/05/2024 και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία, την Τετάρτη 29-05-2024 και ώρα 13.00 στο Αμφιθέατρο «Κ. Καραθεοδωρή» (Τμήμα Μαθηματικών, Πανεπιστημιούπολη), ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση ορκωμοσίας στη Γραμματεία του Τμήματος: secr[at]biol.uoa[dot]gr και υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, έως την Τρίτη 14 Μαΐου επισυνάπτοντας αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και αντίγραφο του πτυχίου του Α΄ κύκλου σπουδών.

Υπενθυμίζουμε ότι:

H καταχώρηση της διδακτορικής διατριβής καθώς και της διπλωματικής εργασίας στο ψηφιακό αποθετήριο «Πέργαμος» είναι υποχρεωτική http://sci.lib.uoa.gr/ypiresies/psifiaki-bibliothiki-gkrizas-bibliografias/odigies.html

Για τους διδάκτορες, η ηλεκτρονική διαδικασία κατάθεσης στο Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (ΕΑΔΔ) του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ https://www.ekt.gr/el/library/didaktorika) είναι υποχρεωτική.

Για την απόκτηση του πτυχίου η συμμετοχή στην ορκωμοσία είναι υποχρεωτική.

Επισημαίνεται ότι η τελετή έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στο Αμφιθέατρο «Κ. Καραθεοδωρή» του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών (Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου).

Οι φοιτητές που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση ορκωμοσίας και έχουν ανακηρυχθεί, παρακαλούνται να αποστείλουν μόνο την υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση secr[at]biol.uoa[dot]gr αναγράφοντας στο θέμα αποστολής: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ-ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ 29/05/2024 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Επισυνάπτονται:

ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ