Αρχική » Ανακοινώσεις Συνεδρίων - Σεμιναρίων - Διαλέξεων » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

05.12.2023

2ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Βιοεπιστημόνων - Workshop

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Φοιτητικού Συνεδρίου Βιοεπιστημόνων σας καλεί να διοργανώσετε το δικό σας workshop!

Αναζητούνται άτομα καταρτισμένα, με αγάπη για την επιστήμη και μεράκι για επικοινωνία, προκειμένου να αναλάβουν τη διοργάνωση των workshop του συνεδρίου. Καθηγητές, ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί της για τις ιδέες και τις προτάσεις τους, προκειμένου να συνεργαστούν για την υλοποίηση και βέλτιστη διεξαγωγή τους στα πλαίσια των επιστημονικών εργασιών του 2ου Π.Φ.Σ.Β.

Τα workshops απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές και φοιτήτριες από τα τμήματα Βιολογίας και Βιοεπιστημών όλης της χώρας και αποσκοπούν στη μετάδοση γνώσεων με διαδραστικό τρόπο, προσφέροντάς την ευκαιρία για εισαγωγική βιωματική ενασχόληση με καινοτόμα πεδία.

Όπως διαπιστώθηκε από το περσινό συνέδριο, τα workshops αποτέλεσαν δράσεις με μεγάλη απήχηση από το συνεδριακό κοινό, το οποίο μέσω αυτών ήρθε σε επαφή με νέες ερευνητικές μεθόδους, γνώρισε διαφορετικά επιστημονικά πεδία και φυσικά απέκτησε σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση: student.bio.conference[at]gmail[dot]com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ