Αρχική » Ανακοινώσεις Συνεδρίων - Σεμιναρίων - Διαλέξεων » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

17.01.2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ημερίδα «Φύλο και Έρευνα στις Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες»

Από ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Ελ. Αθανασιάδη

 

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει στα πλαίσια του έργου TARGET (https://www.gendertarget.eu<https://www.gendertarget.eu/) ημερίδα με θέμα «Φύλο και Έρευνα στις Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες».

Προσκαλείται κάθε ενδιαφερόμενη και ενδιαφερόμενος να στείλει περίληψη εργασίας ή έρευνάς της/του που να έχει κεντρικό αντικείμενο το θέμα του κοινωνικού φύλου, ή να επιχειρεί να εντάξει το τελευταίο ως μία διάσταση στα ερωτήματα και στην ανάλυση της έρευνας. Ενδεικτικά, οι εργασίες μπορεί να αφορούν την οικονομία και την αγορά εργασίας, τη μετανάστευση, τους θεσμούς και την πολιτική συμμετοχή, τη δημόσια πολιτική, αλλά και άλλα θέματα.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται κυρίως σε νέες/ους ερευνητριες/τές καθώς και υποψήφιες/ιους διδάκτορες που θέλουν να παρουσιάσουν ερευνητικές τους εργασίες και να ανταλλάξουν ιδέες και σχόλια με ερευνήτριες/τές και καθηγήτριες/τές πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο θέμα του κοινωνικού φύλου. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μια σύντομη περίληψη της εργασίας που επιθυμούν να παρουσιάσουν στην Ναταλία Αυλώνα: natalia.avlona@eliamep.gr μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2020.